‘Suus & Sas’ zijn ook te vinden op Instagram: Instagram.com/suussas: En ook via Uitgeverij L:
Voor eerder verschenen publicaties kijk op de Tijdlijnen van 1960 t/m 2022:
1
5
2
3
4
I
L
6
Samen met Mathys van der Harst schreef Gerard Leever het afgelopen jaar de achterkantgags van Donald Duck, met het weergaloze tekeningwerk van Tim Artz en Henrieke Goorhuis. Helaas is het jaar bijna voorbij, maar het goede nieuws is dat dit schrijversduo ook in 2023 de scenario’s blijven schrijven, ditmaal met de prachtige tekeningen van Daniel Perez en te beginnen in nummer 1 van het nieuwe jaar. En Wilma Leenders kleurt uiteraard weer.
In Eppo 19 is het scenario van de titelstrip verzorgd door het duo Mathys van der Harst en Gerard Leever. Er zullen de komende tijd meer gags van het tweetal volgen. De tekeningen van Eppo zijn sinds kort van Aart Cornelissen.
Suus & Sas-Lief, liever, liefst is genomineerd voor een Stripschappenning in de categorie beste jeugdalbum 2022.
Dit alles ter gelegenheid van het 23e album van Suus & Sas- Rapper Stoer dat begin maart verschijnt. Gerard Leever signeert dit album op zaterdag 4 maart 2023 van 11 tot 3 uur bij StripBteaser Tongelresestraat 402 in Eindhoven.
In Tina 9 staat een 4-pagina verhaal van Suus & Sas waarin ze samen met Rapper Stoer een muziektrack opnemen. Via een QR-code in de strip is het nummer ook echt te horen op Spotify en Youtube.
Het album Lief, liever, liefst van Suus & Sas won op 25 februari de Stripschappenning voor het beste jeugdalbum van afgelopen jaar. Zowel tekenaar/schrijver Gerard Leever als inkleurster Wilma Leenders ontvingen een penning.
Achterop Tina 29 vieren Suus & Sas een jubileum. De tweeling beleeft daar z’n 1000e 1-pagina avontuur.
In Eppo 16 verschijnt een verhaal van Douwe Dabbert getekend door Gerard op scenario van Mathys van der Harst en Gerard Leever met daarbij de cover van dat nummer.