Wilma Leenders genomineerd in de categorie Productie voor het S1ngle-album Style.
2015
2016
2017
2018
Het album Versierplezier van Suus & Sas was genomineerd voor een Stripschappenning in de categorie jeugdalbums.
Het weekblad Tina heeft de Stripschappenning gewonnen in de categorie Bijzondere Verdiensten.
Begin december verschijnt bij Strip2000 het langverwachte achtste album van Suus & Sas. De titel is 'wie van de drie'.
Naast Oktoknopie staan er nu ook oude afleveringen van Dik van Dieren en zo in Nickelodeon Magazine vanaf nr. 5 van 2015.
Op 14 januari komt deel 1 van Suus & Sas opnieuw uit bij Strip2000. Er zullen meer herdrukken volgen.
In mei komt het 7e stripalbum van Oktoknopie uit bij uitgeverij Silvester. Dit album bevat herkleuringen van de strip uit de begintijd.
Tentoonstelling ‘Terug naar Studio Arnhem’ 4 en 5 maart op de Stripdagen in Rijswijk. Met daarbij de uitgave van het bijbehorende album.
Op 11 augustus komt deel 2 van Suus & Sas - Eén hunk met  . . . opnieuw uit bij Strip2000.
In september het album Suske en Wiske samen met Aaf Brandt Corstius - De Pientere Pop
In september komt het album Suus & Sas - Gescoord! uit
In november komt het album Suus & Sas - Girlie Girlie uit.
Publicatie in de StripGlossy 2 - Een nieuw begin.
Op 9 februari verscheen bij Strip2000 deel 11 van Suus & Sas - Net Echt.
In mei 2017 verscheen StripGlossy 5 met daarin een 4-pagina verhaal van Gerard. ‘Vermist’ is de titel.
In navolging van het prachtige Stripnieuwsnummer over Studio Arnhem was er op de Stripdagen in Rijswijk de tentoonstelling Terug naar Studio Arnhem. Meer over het ontstaan van Studio Arnhem is hier te vinden: www.denmeul.nl/star/
Het meidenblad Tina bestaat dit jaar 50 jaar! Vanaf eind juni is er de tentoonstelling 50 jaar Tina in het Stripmuseum Groningen. Uiteraard zal er ook het nodige van Suus & Sas te zien zijn.
Eind september verschijnt het nieuwe album van Suus & Sas- Zoo Leuk. Het twaalfde album alweer, nu uitgegeven door Uitgeverij L.
Half november verschijnt een hommage-album van de 60- jarige Guust Flater. Een groot aantal Nederlandse en Vlaamse tekenaars werken hier aan mee, ook Gerard Leever. De prachtige cover is van Gerben Valkema.
Nu in de winkels, het 13e album van Suus & Sas - Tobtalent.
In Eppo 12 een verhaal van Agent 327, Dossier Dark Web. Tekst van Kees de Boer en Gerard Leever, tekeningen van Gerard en kleur uiteraard van Wilma Leenders.
Gerard maakte de strip Ben Benieuwd al een jaar of 10 geleden voor het JeugdJournaal Magazine van uitgeverij Zwijsen. Dat was van korte duur maar bij de zelfde uitgever verschijnt deze maand het avi-stripboekje Ben Benieuwd en De Ruimtelus. Een gloednieuw verhaal.
In StripGlossy nummer 11 die december 2018 verschijnt, staat een samenwerking van Gerard met zijn jeugdheld, meesterstriptekenaar Daan Jippes. In de rubriek ‘Keuzes' vertellen en Daan en Gerard ieder een verhaaltje op hun eigen manier.
Vanaf 3 september is het nieuwe album Suus & Sas Liefdesfriet verkrijgbaar.
De cover van Stripnieuws 73 is van de hand van Gerard Leever. Deze cover sluit aan bij een aflevering van Gleevers Dagboek die in dit nummer te lezen is.
Bij uitgeverij Zwijsen verschijnt begin augustus 2019 ‘Wij zijn de Weerwolfwezen’, een bundeling van strips naar figuren van Paul van Loon.
In mei verschijnt ‘Boybubbel’, het 15e album van Suus & Sas.
In Eppo 6 van dit jaar gaat ‘Gleevers Dagboek’ weer van start. Met bijbehorende cover.
‘Gleevers Dagboek’, de eerste en langstlopende dagboekstrip van Nederland keert dit jaar terug in Eppo. De laatste jaren stond de strip van Gerard Leever in StripNieuws. In Eppo worden nieuwe afleveringen afgewisseld met oude dagboeken.
In maart 2019 wordt de tweede reeks van de hommagestrips van ‘Agent 327’ in album uitgebracht met daarin ‘Dossier Dark Web’ van Gerard Leever.
2019
In september 2019 verschijnt het 16e album van Suus & Sas, ‘Bad hairday’.