2020
In mei verschijnt een Coronastripboek om de stripwinkels een hart onder de riem te steken. Ook Gerard maakte een pagina voor dit boek.
Op de onvolprezen ‘Lambiek Comiclopedia’ staat een zeer uitgebreid overzicht van het werk van Gerard Leever. www.Lambiek.net
Augustus 2020: Het nieuwe album van Suus & Sas - Selfietijd ligt nu in de winkel.
Gerard tekende in opdracht van Stripboekhandel de Noorman in Arnhem de medewerkers van deze winkel.
Vanaf Donald Duck 46 zullen er regelmatig scenario’s in dat blad verschijnen van Gerard samen met coschrijver Mathys van der Harst.
‘Suus & Sas deel 3 - Zwemparadijs’ is na 15 jaar weer verkrijgbaar. Uitgeverij L heeft een mooie herdruk van het album verzorgd.
Op 24 maart 2020 overleed op 92 jarige leeftijd ‘Albert Uderzo’. Gerard bracht met deze tekening een ode aan hem.
In april verschijnt ‘Wie is wie?’ het 17e album van Suus & Sas.
Eppo stripblad begint het jaar goed met de strip Gemengd Dubbel, geschreven door Jan van Die en getekend door Gerard Leever. Er wordt afgetrapt met een cover en een nieuwe strippagina. Hierna zullen pagina’s worden gepubliceerd die eerder in Tros Kompas stonden.
Het album Suus & Sas- Bella en Valentijn is genomineerd voor een Stripschappenning voor het beste Jeugdalbum van het afgelopen jaar.
In februari verschijnt het album van de Yeti’s. De titel is Samen sterk.
Begin juni verschijnt het Suus & Sas-vakantieboek.
Suus & Sas bestaan in week 29 20 jaar en dat wordt gevierd met een extra Suus & Sas special voor de Tina-abonnees. Daarin strips, hommages van andere Tinatekenaars, puzzels, een poster, weetjes enz.
De cover is gemaakt door Lonneke Leever.
In het jaar van de 20e verjaardag van Suus & Sas verschijnt ook het 20e album Toekomstdromen. Vanaf eind september ligt het in de winkel.
2021