‘Suus & Sas’ zijn ook te vinden op Instagram: instagram.com/suussas/ En ook via Uitgeverij L: SuusenSas.nl
‘Suus & Sas deel 3 - Zwemparadijs’ is na 15 jaar weer verkrijgbaar. Uitgeverij L heeft een mooie herdruk van het album verzorgd.
In september 2019 verschijnt het 16e album van Suus & Sas, ‘Bad hairday’.
Bij uitgeverij Zwijsen verschijnt begin augustus 2019 ‘Wij zijn de Weerwolfwezen’, een bundeling van strips naar figuren van Paul van Loon.
In mei verschijnt ‘Boybubbel’, het 15e album van Suus & Sas.
In Eppo 6 van dit jaar gaat ‘Gleevers Dagboek’ weer van start. Met bijbehorende cover.
‘Gleevers Dagboek’, de eerste en langstlopende dagboekstrip van Nederland keert dit jaar terug in Eppo. De laatste jaren stond de strip van Gerard Leever in StripNieuws. In Eppo worden nieuwe afleveringen afgewisseld met oude dagboeken.
In maart 2019 wordt de tweede reeks van de hommagestrips van ‘Agent 327’ in album uitgebracht met daarin ‘Dossier Dark Web’ van Gerard Leever.
Voor eerder verschenen publicaties kijk op de Tijdlijnen van 1960 t/m 2018:
In maart is de Gerard Leever website helemaal aangepast om goed op de GSM te kunnen bekijken. Natuurlijk hebben Suus & Sas hier een geheel eigen plek gekregen!
Op 24 maart 2020 overleed op 92 jarige leeftijd ‘Albert Uderzo’. Gerard bracht met deze tekening een ode aan hem.
In april verschijnt ‘Wie is wie?’ het 17e album van Suus & Sas.
1
5
2
3
4
In mei verschijnt een Coronastripboek om de stripwinkels een hart onder de riem te steken. Ook Gerard maakte een pagina voor dit boek.
Op de onvolprezen ‘Lambiek Comiclopedia’ staat een zeer uitgebreid overzicht van het werk van Gerard Leever. www.Lambiek.net